KAIZEN PERFORM este un centru educational destinat adultilor ideal pentru a invata o meserie noua solicitata pe piata muncii.

Primul lucru pe care trebuie sa il stiti despre noi este faptul ca ne bazam in tot ceea ce facem pe filosofia KAIZEN.

KAIZEN este un termen japonez ( in engleza „improvement”) si inseamna imbunatatire sau schimbare continua. Preluat din industria auto (pentru prima data metoda KAIZEN a fost implementata la Toyota), conceptul KAIZEN s-a transformat rapid intr-un sistem de management performant, dar si intr-o filosofie de viata. Principiile KAIZEN au la baza eliminarea pierderilor si reducerea costurilor si pot fi aplicate cu succes in orice organizatie care doreste sa isi sporeasca eficacitatea.

Cui ne adresam?

Ne adresam tuturor persoanelor si organizatiilor care doresc sa isi imbunatateasca performantele profesionale prin participarea la programe de perfectionare continua.

 De ce KAIZEN PERFORM?

Pentru ca programele furnizate de KAIZEN PERFORM au la baza metoda de invatare „learning by doing” si imbina intr-o maniera extrem de eficienta aspectele teoretice cu activitatile practice. Metodele si instrumentele de predare se bazeaza 100% pe interactivitate si pe implicarea activa a cursantilor. Jocurile de rol, studiile de caz, simularile, aplicatiile practice si exemplele de buna practica contribuie la insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor cursantilor in domeniul studiat.

MOTTO-ul nostru este: Invata sa fii performant!